Riktig godt nytt år til alle!

Godt nytt år, og takk for det gamle 🙂

Seland Musikk (eller Tid til overs, som det faktisk heter nå), møter et nytt år og gleder seg til de nye mulighetene som følger med. Nytt for året er at jeg har slått sammen to firmaer, Tid til overs og Seland Musikk – og valgt å kalle dette for Tid til overs. Navnet «Tid til overs» kommer fra bloggen min, www.tidtilovers.com, og firmaet Tid til overs, henviser til det jeg gjør når jeg har tid til overs. Det være seg håndarbeidsrelaterte aktiviteter eller musikkrelaterte aktiviteter.

Pianoundervisningen har gått stødig gjennom hele høstsesongen i 2015. Jeg har ikke veldig mange elever, men de eleven jeg har har imponert meg masse. De er stabile, flinke til å øve, og flere av dem har utrolig gode muligheter til å bli virkelig flinke på pianoet. Det har vært en givende høst, og jeg håper våren vil by på det samme, og gjerne ennå mer musikkglede.

Jeg har fremdeles ledige pianoplasser. Men utfordringen er fremdeles den samme – jeg har 3 barn, og pianoet er i stua. Det vil si at jeg er avhengig av å få all pianoundervisning ferdig innen klokken er 15 på dagen. Det er ikke like enkelt for alle å få til.

Men har du lyst til å motta litt pianoundervisning, vil jeg strekke meg langt til å prøve å få til et tidspunkt som passer. Ta gjerne kontakt med meg!

Publisert i Nyheter