Har du lyst å lære deg å spille piano?

Jeg vil gjerne treffe deg som har lyst til å lære å spille piano! Om du er ung eller gammel har ingen betydning. Jeg har erfaring med elever fra 5-årsalder og opp i godt voksen alder.

Aller helst vil jeg ha elever på dagtid. Men siden dagene er travle med barnehage, skole og jobb, så ser jeg at det er en utfordring for mange. Derfor henvender jeg meg spesielt til elever på Trones Skole denne gangen. Jeg er nemlig nærmeste nabo til Trones Skole, og kanskje det er noen elever som kan komme innom for å få litt pianoundervisning på vei hjem fra skolen?

Jeg vil også henvende meg til foreldre til barnehagebarn. Har du et førskolebarn som viser mye interesse for musikk? Jeg tar gjerne imot 5- og 6-åringer til pianoundervisning hjemme hos meg.

Jeg underviser frem til klokken er 15 alle hverdager bortsett fra mandag. Ta mer enn gjerne kontakt med meg med forespørsler og/eller spørsmål!

Priser på undervisningen kan du lese om her.

Publisert i Nyheter